Viktnedgång - Fystest

VÄLKOMMEN TILL SOO SHIM HIGH PERFORMANCE CENTER

Gym Viktnedgång Fystest

Hösten 2014 genomförde vi en omfattande renovering/upprustning och slog upp portarna till Skellefteås kanske fräschaste och modernaste gym!

Vill du träna för att bli starkare, uthålligare, explosivare? Eller vill du bygga muskler? Behöver du göra ett fystest? Har du skador eller kroppsliga bekymmer som du vill bli kvitt? Vill du hitta en hälsosammare livsstil eller är en viktnedgång viktig? Hos oss har vi har kunskapen och utrustningen som hjälper dig att nå dina mål.

Viktnedgång - Fystest

OM GYMMET

Vi erbjuder ett nyrenoverat och toppmodernt gym på en yta av 350 m² med ett stort sortiment från Hammerstrength, Eleiko och Life Fitness.

Förutom detta finns det även tre stora träningssalar på 400 m² med plats för funktionell träning. Allt detta gör att du kan, som vårt motto lyder:

Train like champions!

Från och med det år du fyller 16 är du välkommen att gymma hos oss.

Vill du veta mer om gymmet och gymmets utrustning?

Viktnedgång - Fystest

PERSONLIG TRÄNING

På Soo Shim High Performance Center i Skellefteå erbjuder vi personlig träning inom alla våra områden, gym, Taekwondo och Hapkido. Vi kan hjälpa dig med allt från fystester, kostrådgivning, tips angående viktnedgång till att finslipa tekniker inom Taekwondo/Hapkido och få ett personligt utformat träningsprogram för gymmet.