PERSONLIG TRÄNING

Personlig träning

På Soo Shim High Performance Center i Skellefteå erbjuder vi personlig träning inom områdena gym, taekwondo och hapkido. Vi kan hjälpa dig med allt från fystester och kostrådgivning till att finslipa tekniker inom taekwondo & hapkido och få ett personligt utformat träningsprogram för gymmet.

Ta din träning till en ny nivå tillsammans med våra duktiga tränare. Vi har personlig träning för alla. Oavsett om du vill komma igång med träning eller om du har höga mål och ambitioner så är personlig träning någonting för dig. Vi sätter upp mål och tillvägagångssätt tillsammans och sedan jobbar vi utefter en noga uppsatt planering. Våra personliga tränare (PT) finns här för att hjälpa, motivera och inspirera dig till att ständigt utvecklas och till att nå dina mål. 

För att komma igång med personlig träning så anmäl ditt intresse i vår reception eller kontakta någon av våra personliga tränare (PT) på centret här i Skellefteå

GYMINSTRUKTÖRER

NIKLAS ANDERSSON

nicke.andersson@sooshim.se

RIKARD LARSSON

rikard.larsson@sooshim.se

Våra gyminstruktörer är erfaren och utbildad personal inom träning.
De kan visa dig runt i lokalerna, svara på dina frågor om gymmet och om personlig träning och de får dig att känna dig välkommen.