Så tecknar du ditt eget gymkort

Gäller oavsett om du vill köpa en engångsträning eller teckna avtal för en längre tid, digitalt och enkelt! Gymmet är öppet mellan 04.00-24.00 alla dagar. Följ de enkla stegen i manualen nedan för att genomföra ditt köp.

1. Ladda ner appen Zoezi

Börja med att ladda ner appen Zoezi i App Store eller Google Play.

Symbolen för appen Zoezi

2. Välj anläggning

När du öppnar appen blir du ombedd att skriva in din anläggning. Bokstavera här ”soo shim”, och tryck på knappen ”Soo Shim”.

3. Skapa en användare

Nästa steg är att skapa din personliga användare! Det gör du genom att klicka på skapa konto, sedan så fyller du bara i fälten och trycker på den stora gröna skapa konto knappen.

4. Lägg till en bild

Snyggt jobbat, du har fått ett epost-meddelande med dina inloggningsuppgifter, följ instruktionerna så får du tillverka ett lösenord! 

Scrolla ner under fliken ”Mina sidor” för att ändra bild och lösenord.

Längst ner under ”hem” kan du hitta var kan lägga till en bild på dig själv.

5. Välj vilken typ av tjänst du vill köpa

Nu när du är i menyn, välj ”Butik”. Markera sedan den typ av tjänst som du vill köpa och klicka på ”Köp”. Gå därefter till kassan och välj den gröna knappen ”Nästa – välj betalsätt”. Om du inte vet vilken tjänst du ska köpa finner du en beskrivning av våra produkter längre ner i den här manualen.

6. Genomför ditt köp

För att betala har du två alternativ.

1) Kortbetalning. Rekommenderat val. Du anger dina kortuppgifter. Om du köper ett kort med månadsbetalning dras pengarna den 27 varje månad. Notera att det måste finnas pengar på ditt konto för att dragningen ska gå igenom.

2) Om du saknar kort finns autogiro som alternativ. Du anger dina bankkontouppgifter. Om du köper ett kort med månadsbetalning dras pengarna den 27 varje månad. Notera att det måste finnas pengar på ditt konto för att dragningen ska gå igenom.

När du valt betalningsmetod är nästa steg att scrolla ner på sidan för att fylla i dina kort- eller bankuppgifter. Avsluta med att signera ditt köp med hjälp av Mobilt BankID.

7. Voilá, klart!

Om du har köpt ett gymkort i butiken, gjort din betalning, och är inloggad på appen så kan du nu öppna vår passergrind (benämns ytterdörr i appen) samt gymdörr (innerdörr). Det gör du under fliken ”Hem” i menyn.

Öppna passergrinden (ytterdörr) och gymdörren (innerdörr)

Beskrivning av våra tjänster

TRÄNING I GYMMET

Engångsgym | 99 kr engångskostnad
Det här alternativet ger dig möjlighet att gå ut och in ur vårt gym under en hel dag.

Gym 16-19 år | 259 kr/månad, alternativt 359 kr/månad
Det här autogiroavtalet tecknar du om du är mellan 16-19 år. Den billigare avgiften gäller för en bidningstid på 12 månader, den dyrare för 6 månader. Notera att du alltid har 30 dagars ångerrätt och betalar då endast för första månaden, du kan därav betrakta din första månad hos oss som en provmånad.

Gym 20+ år | 299 kr/månad alternativt 399 kr/månad
Det här autogiroavtalet tecknar du om du är 20 år eller äldre. Den billigare avgiften gäller för en bidningstid på 12 månader, den dyrare för 6 månader. Notera att du alltid har 30 dagars ångerrätt och betalar då endast för första månaden, du kan därav betrakta din första månad hos oss som en provmånad.

Gym pensionär | 150 kr/mån alternativt 200 kronor/månad
Som pensionär hos oss har du halva priset på gymträning. Den billigare avgiften gäller för en bidningstid på 12 månader, den dyrare för 6 månader. Notera att du alltid har 30 dagars ångerrätt och betalar då endast för första månaden, du kan därav betrakta din första månad hos oss som en provmånad.

Sommarkort | 895 kr engångskostnad
Sommarkortet gäller för alla åldrar, från första juni till sista augusti.

Julklappskortet | 499 kr engångskostnad
För dig som vill ge bort ett gymkort i present! Julklappskortet är giltigt från och med juldagen till och med 31 mars. Processen börjar med att du registrerar dig själv enligt manualen ovan. Välj ”Julklappskortet” i butiken – och maila oss ditt namn och personnummer, samt namn och personnummer på den person som kortet är avsett för. Vår mailadress är gym@sooshim.se. Om vi erhåller ditt mail senast 17 december får du ett fysiskt presentkort hemskickat till din brevlåda.

TAEKWONDO & HAPKIDO

Tkd/Hkd Barn 4-5 år | 199 kr/mån, alternativt 299 kr/mån
Det här autogiroavtalet tecknar du om ditt barn är 5 år eller yngre. Den billigare avgiften gäller för en bindningstid på 12 månader, den dyrare för 6 månader. Notera att du alltid har 30 dagars ångerrätt och betalar då endast för första månaden, du kan därav betrakta din första månad hos oss som en provmånad.

Tkd/Hkd Barn & Ungdom 6-19 år | 399 kr/mån, alternativt 499 kr/mån
Det här autogiroavtalet tecknar du om du eller ditt barn är mellan 6-19 år. Den billigare avgiften gäller för en bindningstid på 12 månader, den dyrare för 6 månader. Notera att du alltid har 30 dagars ångerrätt och betalar då endast för första månaden, du kan därav betrakta din första månad hos oss som en provmånad.

Tkd/Hkd Vuxen 20+ år | 439 kr/mån, alternativt 539 kr/mån
Det här autogiroavtalet tecknar du som är 20 år eller äldre. Den billigare avgiften gäller för en bindningstid på 12 månader, den dyrare för 6 månader. Notera att du alltid har 30 dagars ångerrätt och betalar då endast för första månaden, du kan därav betrakta din första månad hos oss som en provmånad.

Tilläggsavtal

Tilläggsavtal | Plus 99kr/person/mån, alternativt plus 199 kr/person/mån
Tilläggsavtalet gäller vid två situationer:
1) Om du vill lägga till en familjemedlem på kampsport eller gym under ditt autogiro.
2) Om du själv vill lägga till en träningsform, till exempel taekwondo + hapkido + gym.

Tilläggsavgiften adderas med autogirots huvudavtal (den för närvarande dyraste avgiften). Plus 99 kronor gäller för en bindningstid på 12 månader. Plus 199 kronor för 6 månader. Det går att blanda gym- och kampsportsavtal.

Kalkyl-exempel 1:
Arne, 52, tecknar upp sig på Tkd 20+ år, 6 mån (ord. 539 kronor)
Arne, 52, tecknar även upp sig på Gym 20+ år, 6 mån (ord. 399 kronor)

Den totala kostnaden för taekwondo + gym bli 539 kr (huvudavtal) + 199 kr (tilläggsavgift) = 738 kr.

Kalkyl-exempel 2:
Son, 17, tecknar upp sig på avtal Tkd 16-19 år, 12 mån (ord. 399 kronor)
Mamma, 46, tecknar upp sig på avtal Gym 20+ år, 12 mån (ord. 299 kronor)

Den totala kostnaden för son + mamma blir 399 kr (huvudavtal) + 99 kr (tilläggsavgift) = 498 kr.

Notera att du alltid har 30 dagars ångerrätt, och därav kan betrakta din första månad hos oss som en provmånad. Familjeavtal är de enda avtal som tecknas i receptionen. Detta under våra ordinarie öppettider.

Vanliga frågor

Jag kan inte ladda ner appen, vad gör jag?
Du kan även skapa din användare på hemsidan sooshim.gymsystem.se (obs! inget www.). Om det inte fungerar är du välkommen att titta förbi under våra ordinarie öppettider. Vi hjälper dig gärna med dina frågor!

Det fungerar inte att klicka sig vidare på appen.
Var god kontrollera att du är ansluten till internet. Om du inte har 3G eller 4G kan du ansluta till vårt wi-fi.
Användarnamn: SooShim Guest
Lösenord: Soo_shim

Jag hittar inte fliken ”Butik” eller ”Mina sidor” i menyn.
Var god kontrollera att du är inloggad på appen.

Mitt lösenord fungerar inte.
Ditt privata lösenord har skickats i ett epost-meddelande till den mailadress du angav när du tecknade dig hos oss. Om du bytt lösenord och inte kommer ihåg det kan du trycka på ”Glömt lösenord” (under fliken ”Logga in”) och följa anvisningarna för att skapa ett nytt.

Jag har inte en smartphone. Kan jag träna hos er ändå?
För den som inte äger en kompatibel mobiltelefon finns lösningar. Titta in i receptionen under ordinarie öppettider så hjälper vi dig!

Jag har kollat igenom ”Vanliga frågor och svar” men lyckas ändå inte ta mig in. Var vänder jag mig?
Om du har problem med appen, kika förbi receptionen under ordinarie öppettider så hjälper vi dig! För akuta frågor var god ring verksamhetsansvarig Niklas Andersson på 070-643 54 23.