Sommarträning 2021

Sommarträningar 2021

Med start måndag den 21/6 kommer vi att erbjuda träning enligt nedanstående schema/upplägg. Vi kommer också att erbjuda en chans till de som prickar in en hög närvaro (Minst 66%), en chans att gradera i mitten på augusti. Detta gäller för alla åldrar och för de med vitt till och med 3e grönt bälte. Vi kommer tyvärr inte erbjuda gradering för blåa, röda och svarta bälten då det blir en för stor nivåskillnad med för tuffa krav.

Träning för miniorer och kadetter 6-14år (Alla bältesfärger)

Måndagar: 17.00-18.00 utomhus (när vädret tillåter) annars på Soo Shim HPC

Onsdagar: 17.00-18.00 utomhus (när vädret tillåter) annars på Soo Shim HPC

Torsdagar: 17.00-18.00 utomhus (när vädret tillåter) annars på Soo Shim HPC

Träning för juniorer och seniorer 14år uppåt (Alla bältesfärger)

Måndagar: 18.00-19.00 utomhus (när vädret tillåter) annars på Soo Shim HPC

Onsdagar: 18.00-19.00 utomhus (när vädret tillåter) annars på Soo Shim HPC

Torsdagar: 18.00-19.00 utomhus (när vädret tillåter) annars på Soo Shim HPC

Vidare instruktioner:

Ingen anmälan krävs för att få delta på träningarna. Har du inte ett aktivt träningskort/medlemskap hos oss blir kostnad 796kr (Avser då juni, juli och augusti). Vi tränar i profilkläder, detta kan inhandlas hos oss under våra bemannade öppettider.

Vill du vara med och göra en gradering behöver du så snart som möjligt skicka in en graderingsanmälan via hemsidan. Där är det viktigt att du skriver att graderingen gäller för sommarterminen i fältet ”övrigt”. Deadline för att anmäla sitt graderingsintresse är den 20/6.

Träningen på måndagar och onsdagar kommer att bestå av vad vi valt att kalla kampsports-fitness. Det kommer att innefatta spad/mits-träning och funktionell styrketräning. Taekwondo- och hapkidoutövare tränar tillsammans.

Torsdagsträningen kommer att fokusera på grenspecifik träning med traditionell inriktning, delar vi upp taekwondo- coch hapkidoutövare i två grupper.

Under sommarterminen så kommer vi att variera tränare för passen.