Sommarträning 2022

Sommarträningar 2022

Med start måndag den 20/6 kommer vi att erbjuda träning enligt nedanstående schema/upplägg.

Vi kommer också att erbjuda en chans till de som prickar in en hög närvaro (Minst 66%), en chans att gradera i mitten på augusti. Detta gäller för alla åldrar och för de med vitt till och med blått bälte. Vi kommer tyvärr inte erbjuda gradering upp till rött bälte och för röda/svarta bälten då det blir en för stor nivåskillnad med för tuffa krav.

Träning för miniorer och kadetter (Alla bältesfärger):

Måndagar: 17.00-18.00

Onsdagar: 17.00-18.00

Torsdagar: 17.00-18.00

Träning för juniorer och seniorer 14år uppåt (Alla bältesfärger):

Måndagar: 18.00-19.00

Onsdagar: 18.00-19.00

Torsdagar: 18.00-19.00

Vidare instruktioner:

Ingen anmälan krävs för att få delta på träningarna. Har du inte ett aktivt träningskort/medlemskap hos oss blir kostnad 796kr (Avser då maj, juni, juli och augusti).

Vill du vara med och göra en gradering behöver du så snart som möjligt skicka in en graderingsanmälan via hemsidan. Där är det viktigt att du skriver att graderingen gäller för sommarterminen i fältet ”övrigt”. Deadline för att anmäla sitt graderingsintresse är den 7/7.

Träningen på måndagar och onsdagar kommer att bestå av vad vi valt att kalla kampsports-fitness. Det kommer att innefatta spad/mits-träning och funktionell styrketräning. Taekwondo- och hapkidoutövare tränar tillsammans. Torsdagsträningen kommer att fokusera på grenspecifik taekwondo resp hapkidoträning.

Vi tränar i profilkläder, detta kan inhandlas hos oss under våra bemannade öppettider. Torsdagar tränar vi i taekwondo/hapkidodräkt.

Under sommarterminen så kommer vi att variera tränare för passen.