Vanliga frågor (FAQ)

Jag kan inte ladda ner appen, vad gör jag?
Du kan även skapa din användare på hemsidan sooshim.gymsystem.se (obs! inget www.). Om det inte fungerar är du välkommen att titta förbi under våra ordinarie öppettider. Vi hjälper dig gärna med dina frågor!

Det fungerar inte att klicka sig vidare på appen.
Var god kontrollera att du är ansluten till internet. Om du inte har 3G eller 4G kan du ansluta till vårt wi-fi.
Användarnamn: SooShim Guest
Lösenord: Soo_shim

Jag kommer mig inte in i anläggning via appen?
Kontrollera så att du har valt rätt anläggning när du loggar in i appen, se till att du väljer ” Soo Shim” (och inte ”Soo Shim Piteå”). Kommer du ändå inte in kan det bero på någonting annat och du bör då kontakta oss.

Jag hittar inte fliken ”Butik” eller ”Mina sidor” i menyn.
Var god kontrollera att du är inloggad på appen.

Mitt lösenord fungerar inte.
Ditt privata lösenord har skickats i ett epost-meddelande till den mailadress du angav när du tecknade dig hos oss. Om du bytt lösenord och inte kommer ihåg det kan du trycka på ”Glömt lösenord” (under fliken ”Logga in”) och följa anvisningarna för att skapa ett nytt.

Jag har inte en smartphone. Kan jag träna hos er ändå?
För den som inte äger en kompatibel mobiltelefon finns lösningar. Titta in i receptionen under ordinarie öppettider så hjälper vi dig!

Jag har kollat igenom ”Vanliga frågor och svar” men lyckas ändå inte ta mig in. Var vänder jag mig?
Om du har problem med appen, kika förbi receptionen under ordinarie öppettider så hjälper vi dig! För akuta frågor var god ring verksamhetsansvarig Niklas Andersson på 070-643 54 23.

Jag vill säga upp mitt gymkort, hur gör jag?
Du kan enkelt göra det i appen genom att gå in på ”din sida” och gå in på träningskort, sen klickar du på infoknappen och därefter trycker du bara på röda knappen för att säga upp kortet. Notera dock att kortet sägs upp först när din bindningstid upphört.

Mitt kort går ut den x/x, hur förnyar jag?
Bortsett från några specialkort/företagskort så är det inget av våra kort som ”går ut”. Man köper ett kort med bindningstid 6 alternativt 12 månader vilket innebär att kortet är bundet och kan inte sägas upp förrän vid bindningstidens utgång. Alla kort förlängs efter detta automatiskt och fortsätter att löpa till dess att en uppsägning inkommer till oss.

Jag vill ha ett kvitto på träningsavgiften?
Du kan själv hämta hem ett samlingskvitto som .pdf för den tid du har varit kund hos oss via din profil. Det går att göra via appen i din smartphone, det har dock varit problem att göra detta från Android-telefoner. Alternativet är då att logga in via websidan sooshim.gymsystem.se. Välj ”Hämta samlingskvitto” i fältet där ditt träningskort är specificerat.